1. Domů
  2. Krása a zdraví
  3. Barva na vlasy L´Oreal – vzorník

Barva na vlasy L´Oreal – vzorník

Barvy na vlasy L´Oreal se právem těší výrazné oblibě zákazníků po celém světě. V nabídce drogeriích naleznete skutečně širokou nabídku různých produktových řad a barevná paleta pokrývá prakticky všechny možné i nemožné odstíny, stačí si vybrat. Pokud si konkrétní barvou nejste jisti, mrkněte na vzorník. Naleznete jej prakticky ve všech větších drogeriích, v e-shopech vám potom pomůže filtrace ve vyhledávání dle barvy. V neposlední řadě existují i speciální stránky, které se na vzorníky různých barev specializují.

Stručné shrnutí:

Barvy na vlasy L´Oreal – oblíbené pro svou rozumnou cenu, zdravotní nezávadnost, snadnou aplikaci a dlouhotrvající účinek i 100% krytí šedin, v nabídce jsou řady Excellence, Preference a Colorista, které se od sebe liší zejména obsahem některých přídavných látek, cenovkou a délkou efektu.

Vzorník barev L´Oreal
– vzorníky jsou k dispozici ve většině kamenných drogérií, internetové obchody umožňují filtraci barev přímo ve vyhledávání, existují i samostatné stránky, které obsahují seznam a obrázek všech dostupných barevných odstínů společně s jejich kódovým označením.

Jaký je vzorník barvy na vlasy L´Oreal se dočtete níže v článku.

Barvy na vlasy L´Oreal

Barvy na vlasy značky L´Oreal Paris se těší oblibě již několika generací dívek a žen. Mezi hlavní důvody patří jejich rozumná cena, zdravotní nezávadnost, snadná aplikace a krásný vzhled výsledné barvy vlasů. Barvy obsahují látky, které chrání vlasová vlákna a současně napomáhají jejich zdravému růstu a regeneraci. Na rozdíl od mnoha dalších prodávaných substancí 100% kryjí šediny.

Společnost nabízí tři základní řady, které se liší cenovkou, složením a určením. Záleží na tom, zda dáváte přednost zdravotním hlediskům, nízké ceně nebo dlouhému efektu a lesku. V následující tabulce o nich pojednáváme blíže:

Název produktové řadyPopisKomu je určena
ExcellencePokročilá ochrana vlasových kořínků při barvení i po něm, dlouhá životnost, obsah ochranného Pro-Kreatininu, vyšší cenaŽenám s citlivými vlasy náchylnými k vysušení, lámavosti
PreferenceVelmi dlouhá životnost, obsah vitamínu E, UV filtr chránící vlasy, zajímavé odstínyŽenám, které rády experimentují s různými barevnými odstíny svých vlasů a vyžadují hlavně dlouhou životnost barvy
ColoristaNejlevnější, obsah barevných pigmentů v gelu, menší obsah ochranných a vyživujících látekŽenám s velmi zdravými vlasy, které nejsou citlivé na barvy, experimentátorkám 

Ať už zvolíte kteroukoliv z barevných řad, základní složení bývá vždy stejné. Liší se pouze obsah přídavných látek a doplňkových substancí, které mají za úkol prodloužit životnost barvy, případně ochránit vlasové kořínky.

Barvy L´Oreal – vzorník

Pokud barvu na vlasy kupujete poprvé, možná ještě nevíte, po kterém odstínu sáhnout. Ve většině drogérií vám poskytnou vzorník, ve kterém si můžete svého favorita nalézt nebo vám poradí školení pracovníci. Při nákupu prostřednictvím e-shopu je situace trochu náročnější, přesto má poměrně jednoduché řešení – vzorníky.

Většina internetových obchodů umožňuje vybrat kýžený odstín již přímo ve vyhledávání. Následně vám s orientací pomohou doprovodné obrázky. Jestliže se chcete nejprve pořádně zorientovat, můžete se kouknout na vzorník na této stránce. Naleznete zde seznam všech barev včetně kódů, pod kterými je v obchodech naleznete. 

Jestliže s daným odstínem pouze experimentujete, vždy jej naneste jen na několik vlasů. Zjistíte tak, zda vám vůbec sedí a nezaplácnete si zbytečně hlavu gelem, který budete muset následně pracně odstraňovat.

Článek aktualizován 23. 6. 2022