1. Domů
  2. Recenze produktů
  3. Recenze Odborneoddluzeni.cz

Recenze Odborneoddluzeni.cz

Oddlužení nebo také osobní bankrot v podstatě znamená, že je dlužník osvobozen od části jeho dluhu, a to pod dohledem soudu. Jedná se tedy o soudní proces v rámci insolvenčního řízení. Osobní bankrot vám může pomoci dostat se z finančně nejhorší situace. A v dnešní době v tomto případě můžete požádat o pomoc odborníky, kteří všechny nutné úkony vyřídí za vás, jako je například firma Odborneoddluzeni.cz.

Co to je Odborneoddluzeni.cz?

Portál Odborneoddluzeni.cz nabízí odborné poradenství v rámci osobního bankrotu přímo od insolvenčního správce. Provozuje jej advokátní kancelář Fabian & Partners, která se již přes 14 let zabývá insolvencí, insolvenčním právem a zastupování před soudy. Funkci insolvenčního správce poté vykonává již 10. rokem.

Nabídka služeb

Odborneoddluzeni.cz nabízí několik možností oddlužení včetně oddlužení pro podnikatele, manžely nebo důchodce. Pomohou také s osobním bankrotem nebo se zastavením exekuce. Oddlužením okamžitě zastaví exekutory a vymahače nebo spojí všechny druhy do jednoho, čímž vám mohou pomoci se složitou finanční situací. 

Úkony spojené s vyhlášením osobního bankrotu zvládnete s firmou Odborneoddluzeni.cz z pohodlí domova, nemusíte tedy nikam docházet. Za jejich práci platíte až po dokončení. V případě povolení oddlužení se například jedná o částku 4 nebo 6 000 plus DPH v závislosti na tom, kdo o oddlužení žádá. Veškeré informace najdete podrobně vysvětlené na jejich webových stránkách.

Proč zvolit Odborneoddluzeni.cz?

Firma nabízí mnoho let zkušeností, navíc neplatíte nic předem, odměnu si účtují až po skončení veškeré práce. Pokud vám ale soud oddlužení nepovolí, neplatíte firmě žádné poplatky. Firma je navíc pojištěna až do výše 50 milionů korun a v jejím týmu stojí řada odborníků. 

V neposlední řadě můžete vše řešit z pohodlí domova, Odborneoddluzeni.cz funguje převážně online. Nevýhodou firmy je méně recenzí klientů k přečtení, budete jí proto muset svěřit vaši důvěru.

Naše hodnocení a závěr

Odborneoddluzeni.cz je portál, který spadá pod advokátní kancelář Fabian & Partners. Jejich posláním je mimo jiné vám pomoci z tíživé finanční situace. Pomohou vám vyhlásit osobní bankrot a zařídí všechny úkony s tím spojené. Můžete se na jejich služby obrátit, ať už jste podnikatel, nepodnikatel, důchodce nebo potřebujete oddlužení jako manželé.

Klady a zápory

+ Neplatíte nic předem

+ Možnost oddlužení pro podnikatele i nepodnikatele

+ Pomoc s oddlužení z pohodlí domova

+ Pokud nebude oddlužení povoleno soudem, neplatíte žádné poplatky

+ Mnohaleté zkušenosti

– Málo dostupných recenzí od klientů

Článek aktualizován 20. 6. 2022