1. Domů
  2. Recenze Hyponamiru.cz

Recenze Hyponamiru.cz

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je hyponamiru_logo-1024x576.png.

Pustit se do vlastního bydlení je v dnešní době s astronomickými cenami nemovitostí poměrně oříšek. Pozemky, domy i byty jsou stále dražší. Většina lidí na vlastní bydlení čistě ze svých prostředků ani nedosáhne, a tak si stále častěji bere hypotéku, tedy dlouhodobý úvěr na bydlení. Při běžném postupu vyřizování hypotéky se ale může celý proces zbytečně protáhnout i prodražit. A právě od toho je zde portál Hyponamiru.cz, který pomůže s hledáním i sjednáním té nejlevnější hypotéky z pohodlí domova.

Co to je Hyponamiru.cz?

Hyponamiru.cz je portál, který srovnává a zároveň sjednává hypotéky. Slibuje ušetření i několika desítek tisíc korun v porovnání s tím, když si hypotéku sjednáte s tradičním zprostředkovatelem. Po celou dobu se o vás stará specialista, a to i po sjednání, kdy sleduje a okamžitě vás informuje o ještě výhodnějších podmínkách.

Nabídka služeb

Nabídka služeb portálu je poměrně široká. K dispozici máte srovnání více než 25 000 hypoték na trhu. Můžete si zde vybrat, jestli chcete novou hypotéku, nebo refinancování aktuálního úvěru na bydlení. V obou případech na vás čeká přehledná kalkulačka. S její pomocí si můžete orientačně vypočítat, jak vysoká bude vaše měsíční splátka nebo například daňová úspora. Na výběr máte také sjednání hypotéky online za pomoci hypotečního specialisty ve vašem bankovnictví, nebo klasický způsob sjednání po telefonu a schůzkách s poradcem.

Kromě toho tady na vás čeká také hlídač hypotéky, což je nástroj, který dokáže zdarma sledovat nejvýhodnější podmínky hypotéky a včas upozorní, jestliže je k dispozici lepší úrok, nižší splátka, úspora nebo kratší délka hypotéky. Dále zde můžete využít služeb ocenění nemovitostí, a to například dle jejího typu, velikosti, stavu či stáří.

Proč zvolit Hyponamiru.cz?

Benefitem tohoto portálu je fakt, že bude po vašem boku po celý proces sjednání hypotéky, a dokonce i po něm, kdy hlídá případné výhodnější podmínky a je schopen vám je ihned nabídnout. Kromě toho za vás provádí i kontrolu nemovitosti, kterou chcete koupit. Funguje převážně online, takže můžete vše řešit z pohodlí domova bez zbytečného papírování. Navíc má přehled o více než 25 000 hypotékách na trhu, proto může vybrat tu nejlepší hypotéku na míru vašim potřebám. 

Berte ale v úvahu, že je tento portál zprostředkovatelem mezi vámi a bankou, od které budete hypotéku čerpat. Ačkoliv vám díky tomu odpadne řada starostí, může být celý proces o něco delší a také mohou banky upravit jejich podmínky, než dojde k samotnému podpisu smlouvy.

Naše hodnocení a závěr

Portál Hyponamiru.cz můžeme doporučit všem, kteří chtějí sjednat hypotéku za co nejvýhodnějších podmínek a zároveň s co nejméně starostmi. Tým Hyponamíru vám zpříjemní, zjednoduší a zrychlí získání vaší hypotéky a navíc bude i v průběhu splácení neustále hlídat, zda jsou k dispozici výhodnější podmínky. Díky Hyponamiru.cz budete mít vlastní bydlení na dosah.

Klady a zápory

  • Srovnání více než 25 000 hypoték na trhu
  • Sjednání i online z pohodlí domova bez nutnosti papírování
  • Po sjednání neustálé hlídání výhodnějších podmínek
  • Hypoteční kalkulačka zdarma
  • Řada zkušených a kvalifikovaných specialistů
  • Bez poplatků navíc
  • Výrazně převažuje kladné hodnocení uživatelů
  • Zprostředkovatel mezi vámi a bankou, kvůli čemuž dle několika recenzí uživatelů může docházet k prodlevám či změnám podmínek před uzavřením smlouv
Článek aktualizován 15. 11. 2022