1. Domů
  2. Televizory
  3. Počet zařízení O2 TV

Počet zařízení O2 TV

Nezdá se vám nabídka bezplatného bezdrátového vysílání dostatečně široká? V tom případě není nic jednoduššího než se poohlédnout po některé z online televizí. Tou nejoblíbenější je v současné době O2 TV, kterou provozuje největší poskytovatel telekomunikačních služeb u nás, společnost O2. Na následujících řádcích vám ji představíme a zodpovíme nejčastější otázky potenciálních zákazníků.

Stručné shrnutí:

Tarify O2 TV
– nabídka čítá tři tarify (Bronzový, Stříbrný, Zlatý) lišících se počtem kanálů a měsíční cenou.

Počet zařízení – O2 TV lze sledovat na kterémkoliv zařízení v domácnosti, ale současně může běžet pouze na jednom z nich, při zakoupení balíčku Rodinné sledování na 100 Kč měsíčně, narůstá tento počet na 3.

Výběr ze tří tarifů

V prvé řadě si dobře promyslete, který ze tří tarifů zvolíte. Jednotlivé varianty jsou označeny jako Bronzová, Stříbrná a Zlatá a logicky se od sebe liší počtem programů i cenovkou. Zatímco základní tarif toho nenabízí o mnoho více než bezplatné pozemní vysílání, tarif označovaný jako Zlatá poskytuje služby srovnatelné s uznávanými kabelovými televizemi.

Detailnější informace o jednotlivých službách naleznete v následující tabulce:

TarifKanályCena (v Kč měsíčně) 
Bronzová64 (klasická nabídka + O2 TV Sport a zpravodajská kanály z Německa, Francie nebo Velké Británie299
Stříbrná104 (vše z předcházejícího tarifu + rozšířená nabídka sportovních, dokumentárních a filmových kanálů)449
Zlatá136 (vše z předcházejících tarifů + HBO, Cinemax a kanály pro dospělé)749

Kromě této základní nabídky můžete zvolit také časově limitovaný tarif Stříbrná v O2 Spolu, který nabízí stejný počet kanálů jako tarif Stříbrná, za cenu odpovídající tarifu Bronzová. Zvolit je možné také speciální balíček obsahující sportovní kanály, případně sportovní kanály a oblíbenou stanici HBO. 

O2 TV a počet zařízení

Společnost O2 si je dobře vědoma skutečnosti, že domácnosti dnes disponují hned několika zařízeními najednou. Na základě jednoho tarifu se tedy můžete přihlásit k O2 TV z kolika přístrojů chcete. Je jedno, zda se jedná o televizor, tablet, počítač nebo mobil. Stačí pouze připojení k dané síti.

Počítejte však s tím, že O2 TV můžete v jednu chvíli sledovat pouze na jednom zařízení. Pokud se tedy člen rodiny kouká na televizi, musíte se mu podřídit, nebo máte smůlu. Řešení spočívá v pořízení služby Rodinné sledování za 100 Kč měsíčně. Díky němu narůstá počet zařízení, které můžete v jednu chvíli sledovat, na tři bez ohledu na jejich typ. 

Článek aktualizován 8. 2. 2022